Erasmus+ KA220 DISCOVER ROBOTICS VIA STEM

Erasmus+ KA220 Projemiz "DISCOVER ROBOTICS VIA STEM" kabul edildi.

10.08.2022 279

Okulumuz adına yazdığımız ve başvuru yaptığımız; Polonya (Raciborz) Koordinatörlüğünde, İzlanda(Reykjavik), İrlanda(Dublin), Danimarka (Kopenhag), Portekiz (Porto), İspanya (Algeciras), İspanya(Ibi), Türkiye (Kayseri), Türkiye (Muğla) ortaklığı ile kurulan, Erasmus+ Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları KA220 projemiz kabul edilmiştir.

İlgili Haberleri Aşağıdaki Linklerden Takip Edebilirsiniz.

1) Erasmus+ KA220 Projemiz "DISCOVER ROBOTICS VIA STEM" kabul edildi.

2) DISCOVER ROBOTICS VIA STEM Projemiz ile ilgili bilgilendirme

3) "DISCOVER ROBOTICS VIA STEM" Projemiz Başlıyor!

4) Polonya’da Yapılan Proje Açılış Toplantımız Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü Ziyaret Ettik.

5) Erasmus+ Projemiz kapsamında, İspanya  “IES Kursaal” ‘ın STEM, Robotik ve Kapsayıcılık uygulamaları gözlemlendi.

6) İspanya Hareketliliğinin deneyimleri ve izlenimleri okul öğretmenleri ile paylaşıldı.

7) Projemizin fikri çıktı toplantısını gerçekleştirdik.

8) AB Projesi Kapsamında 3 Öğretmenimiz Danimarka’da Robotik Eğitimi Aldı.

9) Discover Robotics Via Stem Projemizin Yerel Faaliyetleri 6.Sınıf Eğitimleri.

9) Discover Robotics Via Stem Projemizin Yerel Faaliyetleri 8.Sınıf Eğitimleri.

10) Discover Robotics Via Stem Erasmus Projemizin İlk Online Öğrenci Eğitimi Faaliyetini Gerçekleştirdik.

11) Erasmus+ Projesi Kapsamında Portekiz ve İspanya Hareketliliklerine  Katılacak Öğrencilerin Belirlenmesi

12) Erasmus Projemizin Portekiz ve İspanya Hareketlilikleri İçin 7.sınıf Öğrencilerimize İngilizce Sınavı Yapıldı.

13) Erasmus+ Projemizin 4. Hareketliliğini Gerçekleştirdik.

14) Yurt Dışına Çıkacak Öğrencilerin Belirlenmesi İçin İkinci Ve Üçüncü Aşamaya Geçildi.

15) Erasmus Projesiyle İspanya Ve Portekiz’e Gidecek Öğrenci Velilerimizle Toplantı Yaptık.

16) Robotik Kulübümüzde Eğitimlerimiz Başladı.

17) 3D Yazıcımız İle ilk Çıktılarımızı Aldık.

18) Erasmus Projemizin Adıyla, eTwinning Projesi Başlattık.

19) Discover Robotics Via Stem Erasmus Projemizin Online Öğrenci Eğitimleri Faaliyetlerini Gerçekleştirdik.

20) Danimarka Robotik Eğitim Merkezi Tarafından Öğrencilerimiz İçin Verilen Çevrimiçi Eğitimler

21) AB Projesi Kapsamında 4 öğrencimiz İspanya'da Robotik Eğitimi Aldı.

22) Erasmus Projesi Kapsamında 5 Öğrencimiz Portekiz'de Robotik Eğitimi Aldı.

23) Discover Robotics Via STEM Projemizin Posterlerini Okul Koridorumuzda Sergiliyoruz.

24) Dıscover Robotıcs Vıa Stem Projemiz Yerel Basında.